• Gratis verzending vanaf € 50
  • Bestel op werkdagen voor 15.30 uur, dezelfde dag verzonden!
Designers

Designers

Rabinovich is een klassiek en persoonlijk Deens sieradenmerk. Onze oprichters en eigenaren Mario Rabinovich en Jette Poulsen zijn zeer actief in het bedrijf en bij het ontwerpproces. Beide hebben een creatieve achtergrond - Mario als muzikant en Jette als architect met vele jaren ervaring in design. In 1990 kwam hun passie voor sieraden en het vakmanschap samen, al gauw was Rabinovich geboren. Hun passie? Dromen vastleggen, gedachten te grijpen en beide omzetten in mooie en vrouwelijke sieraden. Dit zie je duidelijk terug in de collecties.

Rabinovich staat al meer dan 25 jaar in de banche bekend om het hoge kwaliteitsniveau. De stijl is onvoorspelbaar, anders, maar zeer stijlvol! De sieraden worden uitgebracht zilver, verguld en zilver met gouden elementen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van strakke en ronde vormen en verschillende kleuren parels en stenen.

Ieder seizoen werkt een team van verschillende creatieve goudsmeden samen om een unieke collectie samen te stellen. Daarbij wordt er samengewerkt met diverse ondernemers in Indonesië en Thailand. De uiteindelijke afwerking vind plaats in onze werkplaats in Denemarken. Hier worden alle sieraden gecontroleerd en kralen en stenen toegevoegd.

Vandaag de dag verkopen we onze sieraden voornamelijk in Denemarken en Nederland, maar ook in Duitsland, Zwitserland, Noorwegen en Zweden. Ons doel voor de toekomst? Nog meer enthousiasme creëren bij onszelf, onze dragers én nieuwe dragers van onze sieraden.

 

 

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.