• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
Disclaimer

Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de website(s) van D-sign Denemarken. Door deze website te gebruiken stemt u in met de inhoud. 

Aansprakelijkheid
D-sign Denemarken heeft deze website en de daaraan gekoppelde functionaliteiten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid ingericht. Onjuistheden op de website, (on-)rechtmatig gebruik door u of beperkingen in het functioneren ervan, kunnen nimmer leiden tot aansprakelijkheid voor D-sign Denemarken, de aan haar gelieerde ondernemingen en/of haar toeleveranciers. Dit geldt voor zowel directe als indirecte schade.

Aan de concrete informatie op deze website, zoals prijzen en specificaties, kan geen enkele verantwoordelijkheid worden genomen door D-sign Denemarken. De genoemde prijzen, collectienamen en overige informatie worden onder voorbehoud van wijzigingen verstrekt. D-sign Denemarken heeft het recht deze informatie te wijzigen.

Auteursrechten
Het is de gebruiker van de website niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van D-sign Denemarken de informatie, het beeldmateriaal en de foto's, (nieuws)berichten en/of productinformatie van deze website te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Derden
D-sign Denemarken doet haar best om geen inbreuk te plegen op de intellectuele eigendomsrechten van derden. Zij verwacht van derden die gebruik maken van de functionaliteiten van deze website dat zij dezelfde intenties hebben. Voor zover de gebruiker materiaal aan D-sign Denemarken aanbiedt of ter beschikking stelt, vrijwaart de gebruiker D-sign Denemarken voor eventuele aanspraken van derden als gevolg van inbreuken. 

Als u meent dat wij op een of andere manier gebruik maken van uw beschermd materiaal, dan verzoeken wij  u om ons daar direct schriftelijk van op de hoogte  stellen. Wij zullen uw claim onderzoeken.

Doorn,  november 2019

d-sign Denemarken BV
Postbus 374
NL-3940 AJ Doorn
BTW: NL815441162B01
KvK nr. 30196914

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.