• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Laat je pakketje gratis inpakken!
  • Let op: Rabinovich is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder

Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij het afronden van je bestelling kun je kiezen uit diverse betaalmethodes.

Woon je in Nederland? Dan kun je kiezen voor betaling via Ideal, Creditcard, Afterpay of verzending onder rembours. 

Woon je in België? Dan kun je kiezen voor betaling via Creditcard, Mr Cash, KBC online, CBC online of Belfius.

Woon je in Luxemburg? Dan kun je kiezen voor betaling via Creditcard.

Meer informatie over betalen met Credit Card

Je kunt betalen met Visa, MasterCard en Maestro. Wij maken gebruik van een beveiligde verbinding om je persoonlijke gegevens en creditcardgegevens op te slaan en door te sturen. Wij zorgen samen met de creditcardmaatschappij voor een correcte afhandeling van je betaling.

Denk eraan dat het transactiebedrag op het moment van de transactie rechtstreeks bij uw creditcard in rekening wordt gebracht.

U kunt voor betaling met creditcard of betaalpas gebruik maken van onze beveiligde afrekenpagina's. Het bedrag wordt afgerekend op het moment dat u uw order plaatst en een bevestiging ontvangt.

Meer informatie over betalen met iDEAL

Bij deze betaalmethode kun je de betaling afhandelen in de vertrouwde omgeving van je eigen bank, waarnaar je vanzelf wordt doorgeschakeld. Daarom is betalen met iDEAL net zo veilig als internetbankieren.

Meer informatie over betalen met AfterPay

AfterPay voert voor Rabinovich het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Betalen met AfterPay op www.rabinovich.nl is op dit moment alleen mogelijk voor consumenten uit Nederland.

Meer informatie over betalen met Bancontact/Mr.Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders hun online aankoop veilig en gemakkelijk betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zowel aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart als via het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).

Is mijn betaling veilig?

Ja, de betaling is beveiligd. Voor het betalen van de bestelling maken wij gebruik van Ingenico. Ingenico is één van de grootste Europese dienstverleners voor het verwerken van online betalingen. Jouw betaling en bankgegevens worden volledig beschermd door de Ogone-website via een beveiligde verbinding (SSL - Secure Sockets Layer). Dit garandeert de vertrouwelijkheid van de informatie. Voor meer informatie over Ingenico, zie www.ingenico.com.

Zijn de prijzen op de site inclusief BTW?

Ja, de prijzen van de artikelen op deze website zijn inclusief BTW.

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.