• Bestellingen op werkdagen vóór 15:30 u worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 99,-

Onderhoud

Rabinovich wordt met passie ontworpen en vakkundig gemaakt. Door ze met veel liefde te dragen en rekening te houden met de volgende onderhoudstips houd je jouw Rabinovich stralend.

  • Gebruik nooit huishoudelijke artikelen om je sieraden te reinigen. Hiermee riskeer je dat er  een laagje op je sieraden vormt waardoor het sieraad niet meer kan worden gerepareerd. 

  • Draag je sieraden niet in bad of als je crème gebruikt/je handen wast. Dit kan wellicht een laagje vormen op het sieraad. We raden je aan om sieraden met parels altijd af te doen omdat parels een natuurlijk materiaal zijn die vuil aantrekt. Let ook op dat parels niet mogen worden gereinigd met middelen die niet zijn gemaakt voor parels.

  • Bewaar je sieraden in een sieradendoosje of in een luchtdicht zakje/doosje.In het bijzonder kunnenzilveren sieraden door verloop van tijd er donkerder uit gaan zien. Hetzelfde geldt voor vergulde sieraden, ook al hebben deze een laagje goud.

  • De houdbaarheid van de vergulde laag op een sieraad hangt af van hoe vaak je het draagt. De oppervlakte van vergulde sieraden kunnen slijten als het sieraad tegen harde oppervlaktes aankomt.

  • Om de glans te behouden op goud, zilver en diamanten raden we je aan om professionele reinigingsmaterialen te gebruiken. Goud en zilver moet op verschillende manieren worden verzorgd. Je kunt het beste zilveren sieraden regelmatig poetsen met een speciale poetsdoek. Gebruik niet zilverpoets voor servies om je sieraden te reinigen.We raden je aan om je gouden sieraden te reinigen met speciale reinigingsproducten die alleen geschikt zijn voor gouden edelstenen.  

 

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.